دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار
جشنواره ملی ایثار

فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار جدید

به اطلاع کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه می رساند چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه داتشجویان شاهد وایثارگر و با مشارکت وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در اسفند ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد. فراخوان ثبت‌نام و اخذ مدارک و مستندات از واجدین شرایط در دانشگاه تهران از روز ۲۰ آبان ماه آغاز شده است و تا ۱۹ آذر ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت. دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه شرکت در این جشنواره به دقاتر شاهد و ایثارگر مستقر در پردیس / دانشکده ها مراجعه نمایند. تأکید می‌گردد با عنایت به محدودیت برنامه زمانی تنظیم شده، تاریخ‌ مذکور قطعی و غیرقابل تمدید بوده و به فرم‌ها و مدارکی که پس از مهلت مقرر ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد. گفتنی است چهارمین جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار خواهد شد و مراسم تقدیر از برگزیدگان کشوری در اسفندماه و در آستانه روز بزرگداشت شهدا برگزار می‌شود و منتخبین به سیاق سنوات گذشته با حضور مسئولان عالی‌رتبه کشور معرفی و تجلیل خواهند شد.

طرح های پژوهشی استان کرمان سال ۹۸

فراخوان انتخاب مجریان طرح های پژوهشی استان کرمان در سال ۱۳۹۸

در راستای اجرای بند ز تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان به منظور اجرای طرح های ۱۳۹۸ ) در نظر دارد از ظرفیت های تحقیقاتی /۹/ پژوهشی استان (مصوب ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مورخ ۲ مراکز پژوهشی و فناوری استفاده نماید. لذا از کلیه علاقه مندان جهت اجرای طرحهای پژوهشی به شرح موضوعات جدول پیوست ۹۸/۹/۱۷ نسبت به ارسال پروپوزال اقدام نمایند. جهت دریافت فراخوان و جدول به ادامه خبر مراجعه فرمائید.

برگزاری کارگاه پژوهشی
کارگاه پژوهشی

برگزاری کارگاه پژوهشی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در نظر دارد با هدف آشنایی و ارتقای سطح علمی کارکنان آزمایشگاهی، دانشجویان و افراد علاقمند کارگاه آموزشی با عناوین زیر برگزار می کند: ۱- اصول و کاربرد کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا: تاریخ برگزاری ۷ و ۸ اسفند ۲- اصول و کاربرد کروماتوگرافی گازی GC : تاریخ برگزاری ۱ و ۲ اسفند ۳- نشانگرهای مولکولی در ارزیابی تنوع ژنتیکی : تاریخ برگزاری ۱ و ۲ اسفند

جشنواره ملی رباتیک کرمان

انجمن علمی تخصصی رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان به پشتوانه سابقه درخشان این انجمن و با بهره گیری از تجربیات اندوخته شده طی سال های اخیر، قصد دارد در سال جاری یکی از چشم اندازهای اصلی این انجمن در راستای ترویج دانش رباتیک را به مرحله اجرا برساند. به همین منظور اولین دوره مسابقات ملی رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان در قالب لیگ های متنوع، نوین و هیجان انگیز با کمک دست اندرکاران باسابقه برگزاری مسابقات در سطح کشور از پانزدهم لغایت هفدهم ابان ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار خواهد شد.