دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

کارگاه آموزشی « ثبت اختراع ، حقوق مالکیت فکری ، روند اداری و ارزیابی اختراع»

کارگاه آموزشی « ثبت اختراع ، حقوق مالکیت فکری ، روند اداری و ارزیابی اختراع» مدرس: مهرداد الیاسی ( رئیس اداره ثبت اختراعات کشور) زمان: ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۷ مکان: اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی استان کرمان ثبت نام: www.evand.com/events/patentmsp

دومین جشنواره ایده های خلاقانه با رویکرد کارآفرینی

دومین جشنواره ایده های خلاقانه با رویکرد کارآفرینی، توسط دانشگاه شهید باهنر کرمان و با همکاری مجتمع آموزش عالی بم و پارک علم و فناوری استان کرمان و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ برگزار میگردد.

شرکت دانش بنیان سرما آوران کرمان کویر

یکی از رایج ترین سیکل ها درتبرید، سیکل آبشاری دو مرحله ای است که ضریب عملکرد آن بالاتر از سیکل تبرید یک مرحله ای است. سیکل آبشاری در آن دسته از کاربردهای صنعتی که به محدوده گسترده تری از دما نیاز است مورد استفاده قرار می گیرد. در سیکل های آبشاری دو واحد تبرید تراکمی در قسمت مبادله کن میانی باهم کوپل می شوند. واحد دما بالای سیکل آبشاری می تواند با سیال عاملی مانندآمونیاک، پروپان و یا اتانول و ... کار کند وسیکل دما پایین با مبردهایی مثل دی اکسید کربن و R۲۳..